Állatorvos, állatkórház éjjel-nappal Budapesten.

Cím: Budapest, 1135 (XIII. kerület) Lehel u. 43. 

0-24-ig! 


A rendelés kutya és macskapáciensek részére biztosított. 


2021 augusztus 20-án munkaszüneti munkarend szerint, alapvetően kutyák és macskák részére biztosítunk sürgősségi ügyeleti ellátást a Kórház területén, illetve fogadjuk azokat akik folyamatos, napi jellegű ambuláns kezelés alatt állnak.

A rendelőben napközben két állatorvos és két asszisztens, valamint egy recepciós, éjszaka egy állatorvos és egy ápoló teljesít szolgálatot. Telefonhívásokat csak a recepció nyitvatartása alatt tudunk fogadni (8-tól 20-ig). Az orvosok ügyeleti leterheltsége miatt telefonos információ adásra a szokásosnál kevesebb lehetőség van ebben az időszakban. Ugyanakkor recepciósaink megpróbálnak minden felmerülő kérdésben segíteni.

A szolgáltatási alapdíj napközben átlagosan 20,000 Ft-tól, az éjszakai (este 20 órától reggel 8 óráig) 32,000 Ft-tól számítható. Az alapdíj nem tartalmazza a szükséges kiegészítő vizsgálatok (Rtg, UH, labor tesztek) az alkalmazott altatószerek, gyógyszerek, orvosi segédenyagok és orvosi munkadíjak (pl. műtéti munkadíj, szaktanácsadás stb.) költségeit. Ezek a vizit alapdíja felett kerülnek elszámolásra. A műtéti munkadíjak az ügyeleti időszakban 50%-os ügyeleti felárral kerülnek elszámolásra. Ebben az időszakban az utókezelések, mikrochip beültetés, állatútlevél kiállítás illetve védőoltás beadások esetén is ügyeleti pótdíj (+5,000 Ft) terheli a szolgáltatási díjakat. 

Rtg vizsgálat és sürgősségi laborvizsgálatok folyamatosan rendelkezésre állnak az ügyeleti időszakban is. Rutin laborvizsgálatokat minden nap végzünk. A laborvizsgálatok díját - a hétvégi díjszabásnak megfelelően -  2,000 Ft felár terheli.

Gyógyszertárunk reggel 9-től este 19 óráig tart nyitva. 

Ambuláns rendelésre hétköznapokon napközben előzetes időpontfoglalás szükséges!  Maszk szabályos (orrot is takaró) viselése a kórház épületén belül mindenhol kötelező! Részletes tájékoztató alább található.

GYÓGYSZERTÁRUNK NYITVATARTÁSA A PATIKA HONLAPJÁN TEKINHETŐ MEG IDE KATTINTVA.

FONTOS! Az emberi korona vírus (COVID-19) járvány miatt kórházunkban is járványvédelmi intézkedésekre került sor. Ezek érintik a betegforgalmat és működési rendünket is. A járványhelyzet és a kórház kapacitásának függvényében az intézkedések változhatnak, ezért kérjük látogatása előtt mindenképp informálódjon az aktuális helyzetről. A tájékoztatók letölthetők:

1, COVID-19 A Budapesti Állatkórház általános betegforgalmi tájékoztatója. 

2, Tájékoztató a kórházba felvett betegekkel kapcsolatos tudnivalókról. (Tájékoztató letölthető.)

3, Nappali rendelésre előzetes időpont egyeztetés szükséges (Tájékoztató letölthető.)

(térkép a "kapcsolat" menű alatt)

Hirek - aktualitások oldalunk tartalma frissült!

 

 

Hétköznapokon a tervezett műtétekre és a nappali ambuláns rendelésre is időpontfoglalás szükséges. Kérjük hívja recepciónkat! Hétvégén és munkaszüneti napokon időpontfoglalási lehetőség nincs az ügyeleti munkarend miatt. Tájékoztatónk letölthető INNEN.


A rendkívüli helyzetre tekintettel munkarendünk változott. Minden nap 7-8 között fertőtlenítés, 8-9 között műtéti beteg felvétel (hétköznap és előjegyzés szükséges), 9-13 ambuláns rendelés (időpont egyeztetés szükséges), 13-14 fertőtlenítés, 14-19 ambuláns rendelés (időpont egyeztetés szükséges) és műtétes betegek kiadása (a felvételkor előre egyeztetett időpontban) 19-20 fertőtlenítés. 20-8 éjszakai ügyelet csak sürgősségi beteg ellátás.

Kórházi hétköznapi munkarend:

Hétköznaponként reggel 7,30 és 8,30 között az aznapi műtétes betegek felvétele történik. 8,30-tól kb. 9,00-ig kórházi vizit zajlik. Ebben az időszakban a szakorvosi vizsgálatra előjegyzés alapján érkező betegeken kívül csak sürgősségi életmentő esetben fogadunk ambuláns beteget. Az ambuláns rendelésre érkezőknek a hosszabb várakozási idő elkerülése érdekében javasoljuk, hogy 9 óra után érkezzenek. Részletes tájékoztatónk letölthető INNEN.

Parkolónkban behajtás  a Lehel utcai oldalról történik. Kihajtani csak az épület mögött kialakított új kijáraton lehet a Hun utca felé. Kérjük figyeljék a forgalmi jelzéseket. További információ a Parkolás menűpont alatt található.

Rendelési és ügyeleti időszakokról részletesebb felvilágosítás alább található!

Szolgáltatási díjakról tájékoztató a bal oldalsó menűben, a Szolgáltatási díjak menűpontból érhető el. 

Telefon: +36 1 350-0361 és +36 1 350-1166 (3-as mellék). Telefonvonalaink minden nap a rendelési időben hívhatók, ügyeleti időszakban telefonhívásokat sajnos nem tudunk fogadni. Facebook oldalunkon aktuális, érdekes és fontos információkat osztunk meg az oldal követőivel. Szintén Facebook oldalunkon tesszük közzé a hozzánk került elkóborolt vagy gazdátlan állatokkal kapcsolatos aktuális információkat is. (A lap alján található kiváncsi cica "tudja" hogy hol keresse!).

Szolgáltatásaink: Általános állatorvosi szolgáltatás, védőoltások, ivartalanítás, mikrochip beültetés, állatútlevél kiállítás. Állatorvosi belgyógyászati, sebészeti, szülészeti, baleseti sürgősségi ellátás. Szemészeti és fogászati beavatkozások (előjegyzés alapján). Laboratóriumi vizsgálatok, műszeres diagnosztikai egység (ultrahang, endoszkóp), vérnyomásmérés (előjegyzéssel), állatgyógyszertár, felszerelésbolt, kozmetika, kutya-macska kórházi elhelyezés.


Kutyák és macskák részére az év minden napján 24 órás NON-STOP  állatorvosi ügyeleti ellátást biztosítunk. Rágcsálók, nyulak és egzotikus állatok ellátását csak előjegyzés alapján szakrendelés keretében tudjuk biztosítani. További információ a  "szakrendelések" menűpont alatt található. 

Szokásos nappali rendelési idő hétköznap reggel 9.00 és este 21.00 óra között van. Szombat, vasárnap és munkaszüneti napokon reggel 8.00 és - általában - este 20.00 óra között van nappali rendelés, utána éjszakai ügyeletet tartunk. Reggel 7.30 és 9.00 között műtéti betegek felvétele és kórházi vizit, valamint rendelő takarítás zajlik. Ebben az időben csak életmentő esetben fogadunk beteget, de a váróterem használható, és az ambuláns rendelés folytatása ott megvárható. Állatorvosaink a vizit ideje alatt telefonhívásokat nem fogadnak, ugyanakkor recepciónk készséggel áll az érdeklődők szolgálatában.

Előre tervezett műtéteket (ivartalanítás, daganat, ortopédiai, szemészeti, fülészeti stb.) általában hétköznap délelőtti időszakban, vagy a szakorvossal egyeztetett időpontban végzünk. A műtétes betegeket a műtét napján reggel 7.30 és 8.30 óra között vesszük fel a kórházba. Minden műtét előtt legalább 10-12 órás koplaltatásnak kell (otthon) megtörténnie. A műtétes vagy egyéb kórházi kezelésben részesült betegeket (ha állapotuk engedi) délután 16.00 és 19.00 óra között lehet hazavinni.

2020 március 30-tól a műtéti felvétel, ambuláns rendelés és betegkiadás előzetes időpont egyeztetéssel történik. A nappali műszak és díjszabás minden nap 8-20-ig van, éjszakai ügyelet 20-8 között.

További, műtétekkel kapcsolatos információ, és altatásos beavatkozás előtt kitöltendő és aláirandó tájékoztatást és kockázatelismerést tartalmazó dokumentumunk letölthető INNEN.

Szájhigiénés beavatkozások, fogkőeltávolítás esetén használatos sepciális tájékoztató és kockázat elismerő dokumentum pedig ITT érhető el. 

A betegek látogatása sajnos nem lehetséges intézményünkben! A koronavírus elleni védekezés miatt speciális szabályok kerültek bevezetésre. Az aktuális tájékoztató letölthető INNEN

ÉJSZAKAI állatorvosi ügyelet a Budapesti Állatkórházban:

Éjszakai ügyelet kutyák és macskák részére minden nap van.  Éjszakai ügyelet minden nap 20.00-tól másnap 8.00 óráig tart (esetenként az éjszakai díjszabás eltérő időpontban is kezdődhet, erről külön tájékoztatást adunk honlapunkon). Az éjszakai ügyelet alapdíja minden esetben 32,000 Ft. Az alkalmazott gyógyszerek, kezelések, segédanyagok és műtéti munkadíjak az ügyeleti alapdíj felett kerülnek elszámolásra.  Az ügyeleti időben telefonhívásokat sajnos nem tudunk fogadni.