Állatorvos, állatkórház éjjel-nappal Budapesten.

Cím: Budapest, 1135 (XIII. kerület) Lehel u. 43. 

Nyitva minden nap 0-24-ig!

(térkép a "kapcsolat" menű alatt)

Hirek - aktualitások oldalunk tartalma frissült!

 

 

Kórházi hétköznapi munkarend:

Hétköznaponként reggel 7,30 és 8,30 között az aznapi műtétes betegek felvétele történik. 8,30-tól kb. 9,00-ig kórházi vizit zajlik. Ebben az időszakban a szakorvosi vizsgálatra előjegyzés alapján érkező betegeken kívül csak sürgősségi életmentő esetben fogadunk ambuláns beteget. Az ambuláns rendelésre érkezőknek a hosszabb várakozási idő elkerülése érdekében javasoljuk, hogy 9 óra után érkezzenek. Részletes tájékoztatónk letölthető INNEN.

Parkolónkban a forgalmi rend megváltozott! Behajtás továbbra is a Lehel utcai oldalról történik, de kihajtani csak az épület mögött kialakított új kijáraton lehet a Hun utca felé. Kérjük figyeljék a forgalmi jelzéseket. További információ a Parkolás menűpont alatt található.

Rendelési és ügyeleti időszakokról részletesebb felvilágosítás alább található!

Szolgáltatási díjakról tájékoztató a bal oldalsó menűben, a Szolgáltatási díjak menűpontból érhető el. 

Telefon és Fax: 350-0361 és 350-1166 (3-as mellék). Telefonvonalaink minden nap a rendelési időben hívhatók, ügyeleti időszakban telefonhívásokat sajnos nem tudunk fogadni. Facebook oldalunkon aktuális, érdekes és fontos információkat osztunk meg az oldal követőivel. Szintén Facebook oldalunkon tesszük közzé a hozzánk került elkóborolt vagy gazdátlan állatokkal kapcsolatos aktuális információkat is. (A lap alján található kiváncsi cica "tudja" hogy hol keresse!).

Szolgáltatásaink: Általános állatorvosi szolgáltatás, védőoltások, ivartalanítás, mikrochip beültetés, állatútlevél kiállítás. Állatorvosi belgyógyászati, sebészeti, szülészeti, baleseti sürgősségi ellátás. Szemészeti és fogászati beavatkozások (előjegyzés alapján). Laboratóriumi vizsgálatok, műszeres diagnosztikai egység (ultrahang, endoszkóp), vérnyomásmérés (előjegyzéssel), állatgyógyszertár, felszerelésbolt, kozmetika, kutya-macska kórházi elhelyezés.


Kutyák és macskák részére az év minden napján 24 órás NON-STOP  állatorvosi ügyeleti ellátást biztosítunk. Rágcsálók, nyulak és egzotikus állatok ellátását csak előjegyzés alapján szakrendelés keretében tudjuk biztosítani. További információ a  "szakrendelések" menűpont alatt található.

Szokásos nappali rendelési idő hétköznap reggel 9.00 és este 21.00 óra között van. Szombat, vasárnap és munkaszüneti napokon reggel 8.00 és - általában - este 20.00 óra között van nappali rendelés, utána éjszakai ügyeletet tartunk. Reggel 7.30 és 9.00 között műtéti betegek felvétele és kórházi vizit, valamint rendelő takarítás zajlik. Ebben az időben csak életmentő esetben fogadunk beteget, de a váróterem használható, és az ambuláns rendelés folytatása ott megvárható. Állatorvosaink a vizit ideje alatt telefonhívásokat nem fogadnak, ugyanakkor recepciónk készséggel áll az érdeklődők szolgálatában.

Előre tervezett műtéteket (ivartalanítás, daganat, ortopédiai, szemészeti, fülészeti stb.) általában hétköznap délelőtti időszakban, vagy a szakorvossal egyeztetett időpontban végzünk. A műtétes betegeket a műtét napján reggel 7.30 és 8.30 óra között vesszük fel a kórházba. Minden műtét előtt legalább 10-12 órás koplaltatásnak kell (otthon) megtörténnie. A műtétes vagy egyéb kórházi kezelésben részesült betegeket (ha állapotuk engedi) délután 16.00 és 19.00 óra között lehet hazavinni.

További, műtétekkel kapcsolatos információ, és altatásos beavatkozás előtt kitöltendő és aláirandó tájékoztatást és kockázatelismerést tartalmazó dokumentumunk letölthető INNEN.

Szájhigiénés beavatkozások, fogkőeltávolítás esetén használatos sepciális tájékoztató és kockázat elismerő dokumentum pedig ITT érhető el.

A kórházban maradó, kórházi ellátást igénylő betegeket lehet látogatni. Látogatási idő hétköznap 16.00-től 19.00-óráig , szombaton vasárnap és munkaszüneti napon 15.00-től 18.00-óráig van. A kórházi ellátásban részesülő betegekkel kapcsolatos általános tudnivalókról szóló tájékoztatónk leötlthető INNEN

ÉJSZAKAI állatorvosi ügyelet a Budapesti Állatkórházban:

Éjszakai ügyelet kutyák és macskák részére minden nap van. Az ügyeleti időszak hétköznap 21.00-től másnap 8.00 óráig, szombat, vasárnap és munkaszüneti napokon általában 20.00-tól másnap 8.00 óráig tart (esetenként az éjszakai díjszabás eltérő időpontban is kezdődhet, erről külön tájékoztatást adunk honlapunkon). Az éjszakai ügyelet ideje alatt a mindenkori vizsgálati díj és kezelési költségek felett ügyeleti pótdíjat is felszámolunk, így az éjszakai vizsgálati díj 25,000 Ft-tól számítható.  Az ügyeleti időben telefonhívásokat nem tudunk fogadni.